HIGHER EDUCATION

Albertsons Stadium Expansion Design Study

Hummel is assisting Boise State in exploring potential renovations and additions to Albertsons Stadium. The upgrades will bring improvements to the fan experience on the lower East portion of the stadium. Hinged screens puncture the otherwise CMU wall to create depth, movement, color and visual interest front the outside, while still creating a connection between the fans in the stadium and the tailgaters.

A widened concourse, along with new and improved concession and restroom facilities, new student-athlete academic facilities, and a new premium seating area. The project allows for two types of seating: 300 club seats in the lower bowl, and 36 loge boxes added above with an indoor club space with food and beverage options. 

CLIENT

Boise State University

SERVICES

Conceptual Design
Feasibility Study

LOCATION

Boise, Idaho

YEAR

2020

Hummel-logo-7

Let's Create Something Important Together